Àlex Carrera campió del 3r Piramidal de Veterans

  • 4 de desembre de 2022

Aquest diumenge 4 de desembre s’ha celebrat el tercer i darrer torneig abans de les vacances de Nadal de Veterans. Han estat 28 els veterans que s’han animat a venir i passar el matí gaudint del tennis taula.

La competició s’ha repartit en la fase de grups, amb quatre grups de cinc jugadors i dos grups de quatre jugadors i la fase de quadres, s’ha dividit en el quadre AB, el quadre C i el quadre DE. A mig matí s’ha fet una pausa per esmorzar.

El jugador del CTT Mollerussa, Àlex Carrera s’ha proclamat campió en superar 3-2 a Francesc Solans (CTT Borges) en un disputadíssim partit. Els dos jugadors que s’han quedat a les portes de la final han estat Joan Serret (CTT Borges) que ha cedit 3-0 davant de Carrera i Ramon Vendrell, del CTT Portell, que finalment ha estat vençut 3-1 per Solans.

El campió del quadre C ha estat Jaume Barrufet (CTT Lleida-Albatàrrec), que en la final ha guanyat 3-0 a Pere Porta (CTT Pardinyes de Lleida). En la ronda anterior, per una banda, Barrufet ha superat 3-0 a Jose Antonio Cobos, també del CTT Lleida-Albatàrrec i per l’altra, Porta ha vençut 3-0 a Veselin Penev, de l’Impuls TT.

Finalment, el primer lloc del quadre DE ha estat per Joan palau, del CPU Vilanovenc, que s’ha imposat 3-1 a la final contra Josep Garcia, del CTT Alcarràs. Isaac Chavarria (CTT Borges) ha cedit 3-0 davant de Palau en la ronda de semifinals i, paral·lelament, Garcia superava 3-1 a Gabriel Jové, del CTT Pardinyes de Lleida.

 

Consulteu els resultats de grups i quadres en aquest enllaç.