Albert Masip i Xavier Fontanet, campions del 1r Open de Dobles Absoluts

  • 24 d'abril de 2022

Avui diumenge 24 d’abril, s’ha celebrat al Centre de Tecnificació el Primer Open de Dobles Absoluts de la Província. El torneig ha acabat resultant un èxit i tots els participants han estat d’acord en celebrar-ne més sovint, la participació ha estat de 15 parelles i amb un nivell de fins a la categoria de 1a Nacional Masculina. En l’Open, primer s’ha disputat la fase de grups, quatre grups de 4 parelles i un grup de 3 parelles i després la fase de quadres, el quadre AB pels primers i segons de grup i el quadre CD pels tercers i quarts.

Els campions del quadre AB han estat Albert Masip i Xavier Fontanet, del CTT Mollerussa, que s’han imposat 3-1 a la final contra Ivan Fernández i Cristian Fernández, també del CTT Mollerussa. Masip i Fontanet, han guanyat la semifinal, també per un 3-1 contra Albert Ribera i Ferran Tudela (CTT Borges) i els germans Fernández, han superat 3-1 a Marc Amill i Marçal Moreno, també del CTT Borges. Amill i Moreno s’han endut la tercera posició del quadre B en vèncer 3-0 a Ribera i Tudela.

El primer lloc del quadre CD ha estat per la parella del CTT Xavier Sangrà Agramunt, Igor Popayduc i David Subirà; que han vençut 3-0 a Francesc Fontanet i Antonio Sánchez (CPU Vilanovenc i CTT Xavier Sangrà Agramunt). Per una banda, Popayduc i Subirà també s’han imposat 3-0 en la semifinal a Joel Roselló i Toni Sánchez (CTT Alcarràs), per l’altra, Fontanet i Sánchez han guanyat amb un ajustadíssim 3-2 a Carles Badia i Veselin Penev, també del CTT Alcarràs. El tercer i quart lloc s’ha disputat entre les dues parelles del CTT Alcarràs i finalment, han guanyat Roselló i Sánchez 3-2.

Consulta els resultats de l’Open aquí.