Adrià Monné, campió del tercer Piramidal d’Edats

  • 9 de febrer de 2020

Aquest dissabte ha tingut lloc el tercer Piramidal d’Edats provincial. Aquest piramidal ha estat jugat per 3 jugadores i 28 jugadors. Com en l’últim piramidal a les 11.00 s’ha fet una pausa per esmorzar. Una pausa de vint minuts per agafar tota l’energia de nou amb un tall de pa de pessic amb xocolata, un vas de suc i una peça de fruita; mandarina o plàtan. D’aquesta manera s’ajunten esports i bons hàbits per als futurs campions.

Dins de la pista cal destacar que Adrià Monné, jugador del CTT Borges, ha quedat primer del grup 1 guanyant els set partits, la segona posició se l’ha guanyat Marçal Bellet del CTT Borges, i la tercera posició ha estat pel també jugador del CTT Borges, Roger Benet.

Abel Mateu i Gerard Moreno (CTT Borges) han estat els campions dels grups intermedis, grups 2 i 3. Aquests dos seran els jugadors que en el pròxim piramidal ascendiran a jugar al grup 1. Mateu, del grup 2, ha quedat per davant de Javi Jiménez del CTT Balaguer. Finalment, Pere Caselles (CTT Borges) s’ha guanyat el tercer lloc. En l’altre grup intermedi, la jugadora del CTT Balaguer, Neus Romà ha quedat en segona posició després de guanyar sis dels set partits. Ivan Perera (CTT Mollerussa), ha lluitat fins a aconseguir la tercera posició del grup.

El jugador de l’AE Vall d’Aran, Hugo Fernandez s’ha fet amb el primer lloc del grup 4. Darrere seu, Marc Munné (CTT Borges) s’ha guanyat la segona posició i el tercer lloc del grup ha estat per Pau Soler.

 

En aquest enllaç teniu detallats tots els resultats. Clica sobre el quadre per accedir a l’enllaç.