Adrià Benet, campió del 6è Piramidal d’Edats

  • 24 d'abril de 2023

Aquest dissabte en el 6è Piramidal d’Edats s’ha batut un rècord històric a la RTL, ja que 52 nens i nenes han participat en aquest campionat, mai s’havia arribat a una xifra tan elevada i des de la RTL es vol agrair a tots els nens, entrenadors i també als pares que han fet possible acabar aquesta temporada sent un complet èxit.

Amb aquesta suma tan alta de participants, el Piramidal s’ha dividit en el grup 1, que està dividit en dos subgrups i després competeixen en un quadre; quatre grups intermedis i finalment dos grups del tercer nivell. En aquest torneig s’ha fet entrega de la samarreta de la temporada i, a mig matí els nens han anat parant per esmorzar un tall de coc amb xocolata, un suc de fruita o un batut de xocolata, un plàtan i també maduixes.

El campió del torneig ha estat Adrià Benet (CTT Borges), que després de quedar 4t de grup ha aconseguit remuntar el campionat i superar 3-0 a la final a Albert Solé, jugador del CTT Calaf. En la ronda de semifinals, per una banda, el jugador borgenc s’ha imposat 3-0 a Pol Serra (CTT Mollerussa) i per l’altra banda, el jugador calafí ha vençut 3-2 a Eudald Garcia, també del CTT Mollerussa, després d’un intens partit. La disputa pel tercer lloc entre els jugadors del CTT Mollerussa ha acabat en una victòria 3-1 per Eudald Garcia.

En el grup intermedi 2A el campió ha estat Dani Lemus (TM Binéfar 77) que ha guanyat els sis partits que ha disputat i, darrere seu Alan Carazo (CTT Borges) que només ha cedit davant d’aquest primer. En el grup 2B Cesc Alenta, CTT Borges, ha fet un ple de victòries i ha estat seguit per Gerard Garcia, també del CTT Borges amb cinc de les sis possibles victòries. Unai Alentà (CTT Borges) s’ha imposat a tots els seus oponents en el grup 2C i el jugador del CTT Calaf, Joel Pérez, ha quedat en segona posició. El primer classificat del grup 2D ha estat David Calvera, del CTT Borges, que també ha fet un ple de victòries; ha estat seguit de prop per Gerard Moreno (CTT Borges) que només ha cedit 3-1 davant de Calvera.

El campió del grup 3A ha estat Mario López (TM Binéfar 77) que ha aconseguit set victòries de set possibles i, en el grup 3B, el primer lloc ha estat per Iker Hegies, del CTT Balaguer que ha sumat els 14 punts possibles i ha estat seguit per Mateo Gil, TM Binéfar 77, que ha aconseguit cinc victòries.

Consulta els resultats de grups i quadres aquí.